Uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Ring eller skriv.

Alle former for malerarbejde udføres

Hos Ansager Malerforretning laver vi alt ind- og udvendigt malerarbejde samt tapetsering i Ansager, Varde, Grinsted, Ølgod og Helle.

 

Maling af hjemmet

Den hurtigste måde at give dit hjem et nyt udseende er ved at give væggene en frisk omgang maling, men for at opnå et perfekt og holdbart resultat, kræver det både en del forarbejde samt forståelse for hvilken type maling, der giver det bedste resultat.

 

Mange tænker, at maling af vægge er et nemt ’gør-det-selv projekt’, men virkeligheden er, at en god finish indebærer grundig afdækning og ikke mindst gode værktøjer og produkter. Malerprojektet bliver derfor hurtigt både dyrt og tidskrævende.

 

Overlad i stedet arbejdet til os og læn dig tilbage og nyd resultaterne, når vi er færdige.

Samarbejdspartnere

Gennem vores mange år i branchen har vi udviklet stærke relationer med vores samarbejdspartnere, som fremgår nedenfor:

Medlem af Danske Malermestrer

Opsætning af tapet

En anden måde at give hjemmet en opfriskning er ved at sætte tapet op eller skifte det nuværende.

 

At rive eksisterende tapet ned kan ligeledes hurtigt blive en kompliceret opgave, især hvis det er af ældre dato. Dette kræver flere typer værktøj samt produkter, og alligevel kan resultatet blive middelmådigt, og man risikerer at ødelægge væggene.

 

Tapet er en ideel løsning til at give værelset en særlig stemning eller ekstra dybde. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, temaer, strukturer og mønstre. Opsætning af tapet kræver tålmodighed og øje for detaljen, og der er mange ting at tage hensyn til, når arbejdet udføres. Slip for bekymringer omkring tapetklister alle vegne og baner, der ikke bliver hængende, og lad os klare arbejdet for dig. Så er du sikret et optimalt resultat uden synlige overgange.